Als ondernemer is jou er ongetwijfeld veel aan gelegen om te blijven groeien met je bedrijf. Hiervoor moet je zo nu en dan investeren. Heb je niet voldoende geld voor handen om een investering te doen? Denk dank niet direct dat dit niet mogelijk is. Nee, want misschien biedt een bedrijfslening uitkomst. Zo’n lening is ideaal om jouw bedrijf uit te breiden, maar ook om de aankoop van een nieuwe machine of andere bedrijfsmiddelen mogelijk te maken. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Dan wil je mogelijk direct zo’n lening afsluiten. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Wij bieden jou in deze tekst de helpende hand.

Een geldverstrekker vinden
Voordat je een bedrijfslening aan kunt vragen, moet je allereerst een geldverstrekker vinden. Gelukkig is dit tegenwoordig niet bepaald lastig. Nee, want er zijn steeds meer partijen waarbij je een zakelijke lening af kunt sluiten. Zo kun jij je bijvoorbeeld tot een bank richten. De meest banken verstrekken sinds jaar en dag zakelijke leningen, waardoor veel mensen dit als een veilige keuze zien. Toch richten steeds meer bedrijven zich ook tot online geldverstrekkers voor een zakelijke lening. Dit komt vooral doordat je hier alles online kunt regelen. Je kunt hier 24/7 een bedrijfslening aanvragen en daarnaast onderteken je de overeenkomst ook digitaal. Jij hoeft de deur dus niet meer uit voor een zakelijke lening.

Waar moet je op letten?
Doordat er zoveel verschillende aanbieders van bedrijfsleningen zijn, kies je mogelijk willekeurig een geldverstrekker uit. Veel mensen denken namelijk dat zakelijke leningen niet veel van elkaar verschillen. Dit is een misvatting. Ga daarom nooit over een nacht ijs als je op zoek bent naar een zakelijke lening. Nee, vergelijk de verschillende geldverstrekkers altijd eerst met elkaar voordat je de knoop doorhakt.

Bij het vergelijken van geldverstrekkers kijken veel ondernemers naar de prijs. Logisch, want geld lenen kost geld. Je betaalt namelijk rente. Als jee een bedrijfslening afsluit, hoef je niet bang te zijn dat je na verloop van tijd meer gaat betalen. Nee, want de rente staat namelijk altijd vast gedurende de looptijd. Althans, wel wanneer je kiest voor een zakelijke lening van New10. Naast de rente kijk je logischerwijs ook naar het bedrag dat je kunt lenen. Je moet immers wel genoeg kunnen lenen om jouw plannen te financieren. Denk niet dat je bij iedere geldverstrekker hetzelfde bedrag kunt krijgen. Nee, soms zitten er (flinke) verschillen in de hoeveelheid geld die je kunt lenen.

Financiering aanvragen
Heb je een geschikte bedrijfslening gevonden? Dan kun je de financiering aanvragen. Als je voor een lening van een online geldverstrekker gaat, regel je alles vanuit huis. Je dient via de site een aanvraag in en levert de benodigde documenten aan. Op basis van deze gegevens krijg je een aanbod op maat van de geldverstrekker. Het gaat hierbij om een vrijblijvend aanbod, waardoor je zelf bepaalt of je al dan niet ingaat op het voorstel. Ga je akkoord? Dan voeg je aanvullende documentatie en betrokken personen toe om jouw aanvraag af te ronden. Wanneer je alles correct hebt aangeleverd, moet je de overeenkomst alleen nog ondertekenen. Ook dit doe je online, namelijk via iDIN. Vervolgens kies je zelf wanneer je het geld op jouw rekening wilt ontvangen. Zakelijke autoverzekering