Er zijn zoveel dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat je een jongere strakke huid hebt of krijgt. Je kunt veel soorten smeren maar er komt een moment dat dat niet meer helpt. Op dat moment zou je kunnen kiezen voor een filler behandeling. Dat geeft je snel en mooi een resultaat zonder dat je er ook maar iets voor hebt moeten smeren.

Hoe werkt een filler behandeling?

Als je voor een filler behandeling wilt gaan dan kun je een filler behandeling laten doen bij de https://sarasinclinic.com/. Daar kun je door een gespecialiseerde arts laten bekijken of je in aanmerking komt voor een filler behandeling en wat het uiteindelijke resultaat zou kunnen worden. Er zijn tegenwoordig voor bijna iedere plek in het gezicht wel filler behandelingen mogelijk.

Wat een filler precies doen

Een filler is een doorzichtige gel, die wordt ingespoten in een kleine hoeveelheid in het gezicht zodat er meer vorm en structuur komt op de plek naar keuze. Er zijn verschillende filler behandelingen mogelijk, op bijna iedere plek in het gezicht kan wel een filler geplaatst worden. Denk goed na op welke plaats in het gezicht je een filler behandeling zou willen. Bekijk wat je graag wilt en bespreek dit met de gespecialiseerde arts of dit mogelijk en haalbaar is.

Waar een filler geplaatst zou kunnen worden

Een filler behandeling kan op heel veel plaatsen in het gezicht geplaatst worden. Je kunt kiezen voor mooie vollere lippen, er wordt dan een filler geplaatst in je lippen. Je zou ervoor kunnen kiezen om je neus op te laten vullen of misschien wil je wat meer vorm en volume in je jukbeenderen. Er zijn nog meer behandelingen met een filler mogelijk die het overwegen waard zijn.

Doet een filler behandeling pijn?

Op de vraag of een filler behandeling pijn doet is er geen goed en geen fout antwoord, het hangt namelijk af van persoon tot persoon. De meeste filler behandelingen kunnen van tevoren goed worden verdoofd zodat de pijn minder wordt of zelfs geheel zal verdwijnen. Mocht het nodig zijn dan kun je aan je arts vragen of hij de plaatst nog wat meer kan verdoven.

Hoe de behandeling zelf gaat

Over het algemeen duurt de behandeling niet lang, afhankelijk van de hoeveelheid duurt het ongeveer een paar minuten voor het geïnjecteerd is. Je krijgt een injectie met een dunne naald voor de verdoving toegediend alvorens de filler wordt geplaatst. Als de filler is geplaatst wordt er druk uitgeoefend op de plaatst van de behandeling. Na de behandeling krijg je instructies over de nazorg van de filler.

Na de filler behandeling

Nadat de filler is geïnjecteerd is er enige verzorging nodig om tot een mooi gewenst resultaat te komen. Het belangrijkste is laat het met rust maar koel het zo vaak als nodig. Een zwelling is normaal maar zou niet langer dan aangegeven moeten blijven. Als dat wel gebeurt neem je het beste contact op met je arts voor advies.