Ondanks alle digitale middelen die ons tegenwoordig ter beschikking staan wordt er nog steeds veel geschreven. Ruim een miljoen mensen in Nederland is bezig een boek te schrijven. Sommigen doen dat natuurlijk op hun laptop of Ipad, maar het geeft wel aan dat schrijven zeker geen ouderwetse activiteit is. Pennen worden dan ook nog heel veel verkocht en gekocht. En dat maakt ze ook heel geschikt als cadeautje. Een pen met naam graveren? Dat is bij uitstek een persoonlijk en waardevol cadeau. Online kun je rustig kijken wat er allemaal te koop is. Met het graveren van de pen geef je de ontvanger het gevoel dat er speciale aandacht aan hem of haar is besteed. Wil je het nog mooier? Dan is een mooi leren etui of een houten doosje om de pen in te bewaren de aangewezen aanvulling op de pen zelf.

 

Parker, het merk waarmee het begon

Parker is misschien wel het bekendste merk pen. Wanneer je iemand vraagt naar een luxe merk pen is de kans groot dat je Parker als antwoord krijgt. Dat maakt een luxe Parker pen bestellen een geweldig cadeau-idee. Een Parker is er voor elke portemonnee. Een Parker in geschenkverpakking is er al voor iets meer dan tien euro. Parker is al sinds het eind van de negentiende eeuw een merk dat er mag zijn. Innovatie staat aan de basis van het merk. George Parker was leerkracht en ergerde zich aan de kwaliteit van de pennen waar zijn leerlingen mee moesten schrijven. Toen is hij ze zelf gaan maken, met een anti-leksysteem dat een doorslaand succes werd.

 

Cross pennen, de oudste uit Amerika

De familie Cross was een bekende juweliersfamilie in de V.S. Zij kregen in 1846 het verzoek om een nieuwe pen te ontwerpen. Juweliers werken met dure metalen en dat deden ze ook met de nieuwe pen. De Cross pen was geboren en de luxe uitstraling is gebleven. Cross pennen via pengraveren.nl kopen is een manier om te delen in die luxe. Het graveren van de pen voegt nog een extra stukje luxe toe. Een naam graveren of zelfs een hele zin is een manier om iemand te bedanken, zowel zakelijk als privé.

 

Montblanc, precisie en luxe

Het ultieme schrijfcadeau is een Montblanc pen. Monte blanc pennen online kopen bij www.pengraveren.nl is een makkelijke manier om die luxe en kwaliteit onder handbereik te krijgen. Het graveren van de pen is meestal gratis. De naam Montblanc wijst op Zwitserse kwaliteit en precisie, maar de fabriek is gevestigd in het Duitse Hamburg. Wel is de Zwitserse berg op allerlei plaatsen binnen het bedrijf terug te vinden. Op de dop van de Montblanc pen is een sneeuwkristal gegraveerd. Zo verwijst elke pen naar zijn naamgever.